ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Σ.ΕΡ.ΝΟ.ΜΥ. ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ

Θέματα:  Κοπή βασιλόπιτας του Σ.Ερ.Νο.Μυ.  στο ΚΤΗΜΑ Οινοφόρος

Συνάδελφοι –ες

     Παρότι ο αρχικός σχεδιασμός του ΔΣ προέβλεπε ότι η κοπή βασιλόπιτας θα γινόταν 15/1 στο Καφέ Πανελλήνιο αστάθμητοι παράγοντες μας επέβαλαν την αλλαγή ημέρας και Χώρου.

 Έτσι φέτος η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας θα γίνει στο ΚΤΗΜΑ Οινοφόρος την Κυριακή 22-1-2017 και ώρα 19.00. [Πρόκειται για ένα εξαιρετικό και καλαίσθητο χώρο εκδηλώσεων στον Καρά Τεπέ, πάνω από την Πυροσβεστική].

     Στη είσοδο ο καθένας μας θα εφοδιάζεται με δύο διαφορετικά  κουπόνια. Το ένα θα  δίνουμε  για να σερβιριστούμε τον καφέ ή το Κρασί ή την Μπύρα που θα συνοδεύεται με πιάτο  με νόστιμα μεζεδάκια. Το άλλο κουπόνι θα το κρατάμε για να μπορούμε να λάβουμε μέρος στις κληρώσεις δώρων που θα ακολουθήσουν.

     Το φλουρί – δωροεπιταγή αξίας 150€ - θα κληρωθεί για το σύνολο των μελών του συλλόγου, ενώ τα υπόλοιπα δώρα για  τους παρευρισκόμενους.

     Μετά την κοπή βασιλόπιτας και τις κληρώσεις θα ακολουθήσει πρόγραμμα με την καλύτερη ζωντανή μουσική της πόλης με τους: Μιχάλη Δεμερτζή, Χαρά Κουτρολού & Μάνο Σαβιολάκη,   για να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες .

Συνάδελφοι –ες

    Φέτος δεν έχουμε περιορισμούς στο χώρο, αντίθετα θα υπάρχει χώρος απασχόλησης των παιδιών με δύο  κοπελιές  για να τα προσέχουν, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους γονείς να διασκεδάσουν με μεγαλύτερη άνεση. Για αυτό πάρτε τον σύζυγο ή την σύζυγο, συνεννοηθείτε με συναδέλφους  στο τμήμα ή  την ειδικότητα κι  ελάτε να κάνουμε δυναμικό ποδαρικό στο 2017…. !!!!

Για Το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                           Η Γραμματέας

    Σαμαράς Ευστράτιος                                                Τζανέτου Χριστίνα