Εκλογές για την συμπλήρωση των θέσεων του ΔΣ και της Ε.Ε. που είναι κενές.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Συνάδελφοι σες

Μετά την παραίτηση των εκλεγμένων μελών  της  ΝΕΚ  & των αναπληρωτών αυτών από το ΔΣ και την Ελεγκτική Επιτροπή ,  σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου, άρθρο 17  που αναφέρει «τη θέση του μέλους που παραιτήθηκε ή εξέπεσε, την παίρνει το αναπληρωματικό , με βάση τη σειρά επιτυχίας στο ψηφοδέλτιο του μέλους του οποίου παίρνει τη θέση. Αν δεν υπάρχουν επιλαχόντες καλείται η Γενική Συνέλευση να εκλέξει αντικαταστάτη εκείνου που παραιτήθηκε ή εξέπεσε.» θα πρέπει  να προχωρήσουμε σε Γενική Συνέλευση που θα εκλέξει Εφορευτική Επιτροπή ώστε να γίνουν συμπληρωματικές εκλογές και να  καλυφθούν οι [3] τρις θέσεις του ΔΣ που είναι κενές.

Με βάση τα παραπάνω αλλά και  το άρθρο 12 του καταστατικού:  

  • την Πέμπτη 5/1/2017  & ώρα 11.00 πμ  θα πραγματοποιηθεί  Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Μυτιλήνης, στο Χωλ μπροστά από το αμφιθέατρο των Διοικητικών Υπηρεσιών.     [1ος  όροφος του κτιρίου του  νέου μαιευτικού]. Θέματα της ΓΣ είναι :
    1. Ετήσιος απολογισμός του ΔΣ και
    2. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
  • Στην περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία  από το ένα τρίτο [1/3] των μελών του σωματείου η ΓΣ θα επαναληφθεί 12/1/2017 11.00 πμ στο ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα, χωρίς νέα πρόσκληση. Και τέλος
  • Αν  δεν υπάρχει και πάλι απαρτία  αυτή τη φορά από το ένα τέταρτο  [1/4] των μελών του σωματείου η ΓΣ θα επαναληφθεί 19/1/2017 11.00 πμ στο ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα, χωρίς νέα πρόσκληση.

Για Το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                           Η Γραμματέας

Σαμαράς Ευστράτιος                                                Τζανέτου Χριστίνα