ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕ

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

 

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ  ΣΤΗΝ  ΠΟΕΔΗΝ

 

  Συναδέλφισσες –οι

 

Την  Τετάρτη 28  Ιανουαρίου  2015  καλούμαστε να εκλέξουμε τους αντιπροσώπους  του Σωματείου μας στην  Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.  (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων ) .

Στις 09-10-11  Φεβρουαρίου 2015  θα γίνει  στην Αθήνα το 14ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. 

Στο  Συνέδριο θα γίνει  Διοικητικός – Οικονομικός απολογισμός της ΠΟΕΔΗΝ, για  την τριετία  που πέρασε και την τελευταία ημέρα θα γίνουν  εκλογές, στις οποίες όλοι οι αντιπρόσωποι  των σωματείων  με την ψήφο τους θα εκλέξουν :

1.      Τα μέλη του νέου Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. , τα οποία στην συνέχεια θα εκλέξουν την νέα Εκτελεστική Επιτροπή και

2.      Τους αντιπροσώπους της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. στην ανώτατη Τριτοβάθμια Συνδικαλιστική  μας οργάνωση την ΑΔΕΔΥ.

 

Συναδέλφισσες – οι

 

Τόσο η εκλογή των νέων μελών του Γενικού Συμβουλίου της  Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. , που θα είναι το όργανο εκείνο που θα χαράξει τον τρόπο δράσης και θα αποφασίσει για το Πρόγραμμα Δράσης της Ομοσπονδίας μας για την επόμενη τριετία , όσο και η  εκλογή των νέων αντιπροσώπων της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.  στην ΑΔΕΔΥ , είναι οι  λόγοι που με οδήγησαν να θέσω υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο της Αδέσμευτης Κίνησης Εργαζομένων .

Ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από συναδέλφους  που είναι κατά των μνημονίων αλλά και κατά των πολιτικών εκείνων σχηματισμών , που έφεραν τα μνημόνια , διέλυσαν το Κοινωνικό Κράτος , απαξίωσαν και διέλυσαν το Δημόσιο και Δωρεάν Σύστημα Υγείας , έφεραν την ανεργία , αφάνισαν μισθούς και συντάξεις .

Απαρτίζεται  όμως και από  συναδέλφους , που όσοι από  αυτούς εκλεγούν ως αντιπρόσωποι  , είναι αποφασισμένοι στο Συνέδριο της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. , με την ψήφο τους να αλλάξουν τους αρνητικούς εκείνους συσχετισμούς , καταψηφίζοντας  πρόσωπα  και  παρατάξεις που  τόσα χρόνια , χέρι-χέρι με το κόμματα εξουσίας , εξυπηρετούσαν  επί της ουσίας  προσωπικά και κομματικά συμφέροντα , απαξιώνοντας  το Συνδικαλιστικό Κίνημα και τον ρόλο που αυτό  πραγματικά πρέπει να  παίζει.

Προσωπικά πιστεύω  , ότι στο επερχόμενο Συνέδριο της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. , παρουσιάζεται μία  μοναδική ίσως ευκαιρία , να  αναδειχθούν πρόσωπα  και παρατάξεις , που με την διαφορετική δράση  τους  θα  αναβαθμίσουν αφενός το κύρος της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. και αφετέρου  θα  ανοίξουν και θα μας οδηγήσουν σε πρωτόγνωρους  δρόμους , που θα αναδείξουν ένα ισχυρό συνδικαλιστικό κίνημα , που θα είναι σε  θέση να διεκδικήσει και να κατακτήσει όλα  εκείνα που  δικαιούνται οι  εργαζόμενοι.

Αυτήν  την  ελπίδα έχω και αυτό  θα επιδιώξω να επιτύχω εφόσον εκλεγώ, μαζί  με  τους άλλους  συναδέλφους αντιπροσώπους , που  θα  εκλεγούν από το Ψηφοδέλτιο της Αδέσμευτης Κίνησης Εργαζομένων .

 

     Συναδέλφισσες – οι

 

Μετά από τα τόσα  και τόσα που  χάσαμε μέσα από τα μνημόνια όλα αυτά τα χρόνια , θα πρέπει στις   28  Ιανουαρίου όλοι μας , ακόμη  και αν δεν δουλεύουμε την  ημέρα αυτή  , να βρούμε τον τρόπο να έρθουμε και  να  ψηφίσουμε , τις δυνάμεις εκείνες που πράγματι θέλουν και θα αντιπαλέψουν τα μνημόνια μαζί  με τους εργαζομένους , μέσα από  μία διαφορετική Συνδικαλιστική αντίληψη και αντίδραση .

Η παλαιότερη άποψη - έλα μωρέ για Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. είναι- και είτε δεν ψηφίζαμε είτε ψηφίζαμε χαλαρά , δεν  πρέπει να υπάρχει σήμερα.

Όσο περισσότεροι ψηφίσουμε τόσο περισσότερους αντιπροσώπους θα βγάλουμε .

 

 

                                                    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

                                                               Υποψήφιος με την

                                         ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Image: