ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

 

Συνάδελφοι –ες

     Σήμερα Δευτέρα 2/10/2017 λήγει η προθεσμία συμπλήρωσης των ατομικών φύλλων αξιολόγησης από κάθε υπάλληλο χωριστά. Από αύριο ξεκινά η 2η φάση όπου η αξιολόγηση περνά στα χέρια των προϊστάμενων.

      Στα πλαίσια αυτά αύριο Τρίτη 3-10-17 & ώρα 12μβ στο Χωλ μπροστά από το αμφιθέατρο των διοικητικών υπηρεσιών [κτίριο  νέου μαιευτικού], το ΔΣ του ΣΕΡΝΟΜΥ διοργανώνει σύσκεψη προϊστάμενων τμημάτων, τομέων και διευθύνσεων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης σχετικά με την 2η φάση αξιολόγησης και την <<τροπολογία Γεροβασίλη>>. Αυτή είναι ανοιχτή σε κάθε συνάδελφο που ενδιαφέρετε να την παρακολουθήσει.

     Σκοπός της σύσκεψης είναι να συντονίσουμε τις ενέργειες μας ώστε να εξασφαλίσουμε την επιτυχία της απεργίας-αποχής που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ και για αυτό θα παραβρεθεί και θα μιλήσει  το προεδρεύον μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ Κουτσιουμπέλης Σταύρος.

 

Συνάδελφοι –ες

Στην πρώτη φάση της αξιολόγησης το ποσοστό συμμετοχής μας στην απεργία - αποχή έφτασε στο 95%.

Το αμέσως επόμενο διάστημα που η αξιολόγηση περνάει στην δεύτερη φάση της και καλούνται οι προϊστάμενοι να αξιολογήσουν τους υφισταμένους παρά την άρνηση τους, πρέπει να έχουμε ανάλογη παρουσία, να δώσουμε και πάλι  την ίδια ηχηρή απάντηση.

ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ  ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ.

 

Το ΔΣ