ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Συνάδελφοι -σες

Το ΔΣ του ΣΕΡΝΟΜΥ σε λίγες μέρες ολοκληρώνει την θητεία του και μέσα στον Δεκέμβρη θα πρέπει να πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ και Ελεγκτικής Επιτροπής.
Την ίδια μέρα θα γίνουν εκλογές και για την ανάδειξη αντιπροσώπων για την ΠΟΕΔΗΝ.

Με βάση τα παραπάνω αλλά και το άρθρο 12 του καταστατικού την Δευτέρα 13/11/2017 & ώρα 12.30 μβ θα πραγματοποιηθεί Εκλογοαπολογιστικη Γενική Συνέλευση του ΣΕΡΝΟΜΥ, στο Χωλ μπροστά από το αμφιθέατρο των Διοικητικών Υπηρεσιών. [1ος όροφος του κτιρίου του νέου μαιευτικού].Θέματα της ΓΣ είναι :

 Έγκριση Διοικητικού Απολογισμού ΔΣ
 Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού ΔΣ
 Εκλογή Εφορευτικής επιτροπής.

Στην περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία από το ένα τρίτο [1/3] των μελών του σωματείου η ΓΣ θα επαναληφθεί την Δευτέρα 20/11/2017 12.30μβ στο ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα, χωρίς νέα πρόσκληση. Τέλος αν δεν υπάρχει και πάλι απαρτία αυτή τη φορά από το ένα τέταρτο [1/4] των μελών του σωματείου η ΓΣ θα επαναληφθεί Δευτέρα 27/11/2017 12.30 μβ στο ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα, χωρίς νέα πρόσκληση.
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΥΓ. Όσοι μεμονωμένοι υποψήφιοι ή παρατάξεις επιθυμούν να συζητηθούν διαδικαστικά θέματα των εκλογών, αυτό θα γίνει κατά την πρώτη εκλογοαπολογιστικη Δευτέρα 13/11/17.
Το ΔΣ