Δικαστική διεκδίκηση του 2ωρου ετών 2002-04 - Αφορά 126 συναδέλφους

 

Συνάδελφοι –ες

Εκκρεμεί και <<τρέχει >> αυτές της μέρες  μια Δικαστική Διεκδίκηση [ΔΔ] για το 2ωρο ετών 2002,03,04, που αφορά 126 συναδέλφους. Αυτή  η  ΔΔ είχε <<χαθεί>> σε 1ο βαθμό και τώρα βρίσκετε  στην χρονική στιγμή που θα γίνει η Έφεση. Εκτός απροόπτου αυτή θα γίνει 22/4/16.

Δυστυχώς υποχρέωση οποιουδήποτε συναδέλφου θέλει & μπορεί να συμμετάσχει είναι να καταβάλει στο δημόσιο ταμείο 150 € για την αγορά ενός παραβόλου ίσης αξίας ή άθροισμα παράβολων ίσης άξιας.

 

 

Στη συνέχεια- μετά την αγορά-  κάθε συνάδελφος πρέπει να:

  1. το συμπληρώσει με τα στοιχεία του όπως το υπόδειγμα
  2. βγάλει ένα φωτοαντίγραφο που κρατά ο ίδιος και
  3. το παραδώσει  στο ΔΣ του ΣΕΡΝΟΜΥ.

 

Η παράδοση των συμπληρωμένων παραβόλων θα γίνεται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή   9πμ-2μμ στα γραφεία του συλλόγου μέχρι  την 15-4-16.

 

 

Επειδή η ανάρτηση των ονομάτων όσων συμμετέχουν στην ΔΔ στο διαδίκτυο ή στους πίνακες ανακοίνωσης, παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα, όποιος συνάδελφος ενδιαφέρετε να μάθει αν συμμετέχει,  μπορεί να απευθύνεται στα 7 μέλη του ΔΣ που διαθέτουν τον σχετικό κατάλογο ή  στα γραφεία του Συλλόγου.

Για να περιοριστεί η αναζήτηση συμμετοχής στη ΔΔ από τους συναδέλφους,  αυτό που μπορούμε να πούμε σε γενικές γραμμές είναι ότι,  η  αλφαβητική σειρά των  ονομάτων  των 126 συναδέλφων ξεκινά  από:  1-Παλ...  και φτάνει μέχρι 126-Ψαρ...

 

 

Να διευκρινίσουμε πως δεν υπάρχει:

 

  • καμία περίπτωση κάποιος  να συμμετάσχει στη Έφεση χωρίς να καταβάλει παράβολο ή αυτό να το κάνει μετά την εκδίκαση  της.
  • η παραμικρή δυνατότητα να καταβάλει  ο σύλλογος το ποσό, ούτε να γίνει κάποια εξαίρεση σε αυτό.

Επίσης διευκρινίζουμε πως το ΔΣ έχει μόνο την υποχρέωση της ενημέρωσης,  η απόφαση για την συμμετοχή στην Έφεση και την καταβολή του παράβολου ανήκει στον κάθε εργαζόμενο ξεχωριστά. Τέλος ενημερώνουμε τους  συνάδελφους πως όσοι συνάδελφοι δεν βλέπουν το όνομα τους  ανάμεσα στους 126  αυτό συμβαίνει είτε γιατί δεν συμμετείχαν στην ΔΔ είτε γιατί  χάθηκε για αυτούς η δυνατότητα έφεσης.

Μυτιλήνη 6-4-16

Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΥΤΣΟΒΙΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ                                 ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ