ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΦΛΙΠΑΡΩ

ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΦΛΙΠΑΡΩ

Εδώ και 15 χρόνια βασίλευε η απόλυτη ασυδοσία στα ιδ. Συνεργεία. Ειδικά στην Καθαριότητα.

Ο ΣΕΡΝΟΜΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ και με αποφασιστικό τρόπο  κατάφερε να αναχαιτίσει  αυτή την άρρωστη κατάσταση και να πετύχει μια 1η ΝΙΚΗ. 1- Η εταιρεία του Μουν@@@@η να έχει απομακρυνθεί από το νοσοκομείο. 2-Για 1η φορά οι εργαζόμενοι παίρνουν ολόκληρο  το μεροκάματο. 3- Είναι στην βάρδια όσοι θα έπρεπε, 4-Έχουν στα χέρια τους τις ατομικές συμβάσεις.

ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ σε αυτό, αλλά αν δεν ήταν ο ΣΕΡΝΟΜΥ δεν θα γινόταν και πάλι τίποτα. Αυτά που λέω μπορούν να διασταυρωθούν ρωτώντας οποιονδήποτε από τους εργαζόμενους του προηγούμενου συνεργείου που συνεχίζουν και σήμερα.

Για κακή μου τύχη εδώ & 6 μήνες έχω κληρωθεί να είμαι πρόεδρος της επιτροπής που θα κάνει τον διεθνή διαγωνισμό  επιλογής συνεργείου καθαριότητας. Η κλήρωση γίνεται με αδιαμφισβήτητο τρόπο από υπάλληλο του Γραφείου Οικ. Υπηρεσιών.

Λέω για κακή μου τύχη γιατί έχει απίστευτη δουλειά, υπάρχει κίνδυνος να αφήσεις το νοσοκομείο χωρίς καθαριότητα [ήδη έχει γίνει λάθος που ευτυχώς δεν κόστισε στο νοσοκομείο κι επαναλαμβάνετε ο διαγωνισμός] - θα χρειαστεί να κάνω Πόθεν Έσχες για 2 χρονιές όπως και άλλοι συνάδελφοι πριν από μένα.

Να εξηγήσω ότι το νοσοκομείο έχει χάσει με απόφαση δικαστηρίου -προσωρινά ελπίζω- την δυνατότητα να προχωρήσει  σε ατομικές συμβάσεις.Η δε πρόταση μας για την τελική επίλυση του προβλήματος είναι Οργανισμός που να προβλέπει μόνιμες θέσεις για καθαριότητα, εστίαση, φύλαξη, τεχν. Υπηρεσία κ.α

Ε   λοιπόν υπάρχει συνάδελφος  που μου ζητά τα ρέστα και περιφέρει με παραληρηματικό τρόπο  καταγγελίες και άλλα αχαρακτήριστα.

Επειδή δεν έχω άλλο νταμάχι  θέλω να φωνάξω  <<βοήθεια χριστιανοί κοντεύω να φλιπάρω>>  ποιος θα μας προστατέψει από τους προστάτες ....  

Image: