ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ...ΠΟΙΟΣ [περί λογοκρισίας ο λόγος]

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ...ΠΟΙΟΣ; [περί λογοκρισίας ο λόγος]

 Αυτό το ΔΣ του ΣΕΡΜΟΜΥ από την 1η μέρα της δράσης του φρόντισε να αναστήσει την ιστοσελίδα του συλλόγου και να αξιοποιήσει τα κοινωνικά δίκτυα φτιάχνοντας μια πραγματική ελεύθερη αμάδα όπου ο κάθε εργαζόμενος μπορεί με απόλυτα ελεύθερο τρόπο να αναρτήσει, να σχολιάσει να επιβραβεύσει ή να διαμαρτυρηθεί για οτιδήποτε αυτός κρίνει.

 

Η Ιστοσελίδα όμως έχει κάποιες διαφορές:

Υπάρχει χώρος για τις παρατάξεις όπου ο κάθε παράταξη μπορεί να γράψει ότι θέλει.

Υπάρχει το φόρουμ όπου ο κάθε εργαζόμενος που κάνει μια εγγραφή μπορεί επίσης να γράψει ότι θέλει.

Και υπάρχει ο χώρος για τις επίσημες αναρτήσεις αποφάσεων του ΣΕΡΝΟΜΥ όπου υπάρχουν εντεταλμένοι διαχειριστές που ορίζονται από το ΔΣ για να τις πραγματοποιούν.

Την ιστοσελίδα σχεδίασε εταιρεία κάτω από την καθοδήγηση του ΔΣ [με ομόφωνες αποφάσεις όταν ήμασταν και οι 7 πριν τις παραιτήσεις.] Καθοριστικό ρόλο δε στο σχεδιασμό –αν όχι τον καθοριστικότερο - έπαιξε   ο σημερινός ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩΝ για λογοκρισία*

Η ιστοσελίδα από την αποχώρηση του <<ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑ τότε γιατί δεν του επετράπη να απεργήσει την 1η ΜΑΗ!!!!>>  δεν έχει αλλάξει σε τίποτε ως προς τον σχεδιασμό τις ελευθερίες τις δυνατότητες κλπ που έχει κάθε  εργαζόμενος.

 

Αυτό βεβαίως που συνέβη είναι ότι τα Μέλη του ΔΣ που παραιτήθηκαν δεν έχουν την δυνατότητα να κάνουν αναρτήσεις ως ΔΣ ΔΕΡΝΟΜΥ.

Αν αυτό έχει σχέση με ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ τότε τι να πω… οι λέξεις έχουν χάσει το περιεχόμενο και το νόημα τους.  

 

ΥΓ. πως γίνεται να λογοκρίνεται κάποιος όταν μόνος του κάνει το 60% των αναρτήσεων στην αμάδα του FB & απαντά σε κάθε ανάρτηση οποιουδήποτε άλλου επίσης είναι απορίας άξιο.

Image: