ΕΚΤΑΚΤΟ

Σημερα εγινε παλι "εκτακτο" συμβουλιο. Πιστευω "καλοπροαιρετα" (γιατι εχω βγαλει κακο ονομα περι καχυποψιας )οτι το οτι με ξεχασανε να με καλεσουνε απο την προηγουμενη ειδοποιησανε 1 ωρα πριν απ την τελεση του πραγμα αδυνατον να συμμετεχω μια που βρισκομαι σε αδεια και ημουν εκτος Μυτιληνης ενω τους ειπα οτι αν το εβαζαν στις 6 θα μπορουσα να συμμετασχω.
Αλλα ας δουμε τα θεματα που συζητηθηκαν και αφηνω στην κριση των εργαζομενων την φυση του επειγοντος.
-θεμα 1ον "δανειο σε εργαζομενο
2ο -η απεργια της 4ης Απριλιου
3ο -υπερωριες προηγουμενων ετων που η κυβερνηση των ΣΥΡΙΖΑ_ΑΝΕΛ κανει την κοροιδα...
Στο προυγουμενο "εκτακτο" οταν προσπαθησα να καταθεσω ψηφισμα διαμαρτυριας για την μεταφορα προς το πλοιο και στο νοσοκομειο μεταναστες και προσφυγες ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΑΙΔΕΣ δεμενοι δυο-δυο (υπαρχει μαρτηρια) πραγμα ανεπιτρεπτο για τον ελληνικο πολιτισμο για την υγειονομικη κοινοτητα αλλα και ονειδος για το κυβερνητικο κομμα που θελει να λεγετε αριστερο.. Αληθεια το ονειρο του καθε ανθρωπου να διατηρησει το κεφαλι του στους ομους του και να αναζητει το ονειρο για μια καλυτερη ζωη ειναι κακουργημα;... με παρεπεμψαν στο επομενο συμβουλιο γιατι συμπολιτευση και αντιπολιτευση δεν ηταν ενυμερωμενοι και ετοιμοι.. Φυσικα το ψηφισμα δεν κατατεθηκε και ουτε προκειται να κατατεθει.
Φυσικα το παραθετω στην κριση σας και στη συνειδηση σας.
Επεισης παραθετω στην κριση σας την λειτουργια του συλλογου που παει απο εκτακτο σε εκτακτο μη δινοντας την δυνατοτητα στα μελη να μελετησουν τα θεματα και να εκφαιρουν εμπεριστατωμενη γνωμη.
(οσο για το ποια ειναι η αποφαση του ΔΣ του νοσοκομειου για τα θεματα που κατεθεσε ο συλλογος "φωνη βοωντος εν τη ερημω"...
ενω ακουγονται διαφορα για ενα "στασιδι" που θα αδειασει οσωνουπο και απ ποιον θα καλυφθει....
και ολα αυτα καλοπροαιρετα και στην κριση σας.
Μαλλιακας Χαραλαμπος
ταμιας του συλλογου εργαζομενων νοσοκομειου Μυτιληνης.

Image: