ΔΑΝΤΕΛΕΝΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Μέρες τώρα αμφιταλαντεύομαι... να απαντήσω ή όχι …άστο να πάει στον…Έλα μου ντε που τελικά υπέκυψα ... και μπήκα στο <<Βικιλεξικο >> για να δω τι σημαίνει ΔΑΝΤΕΛΕΝΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ. Ιδού τι βρήκα :

Δαντελένιος κυβερνητικός συνδικαλιστής :

1- Είναι ο συνδικαλιστής που όταν εκείνος σπάει το γραφείο της διοίκησης για να υπερασπιστεί τους εργαζόμενους της τεχνικής υπηρεσίας, ο <<αντίπαλος>> συνετός, με συνέπεια και σοβαρότητα συνδικαλιστής μένει άφωνος παρότι ο ίδιος τεχνικός.

2- Είναι ο συνδικαλιστής που κατέθετε κείμενο διαμαρτυρίας πάντα όταν προέκυπτε θέμα, όπως : α) για την μείωση του ωρομισθίου β) Κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά, γ) την περιορισμένη ενίσχυση του νοσοκομείου λόγω μεταναστευτικού, ενώ ο <<αντίπαλος>> συνετός, με συνέπεια και σοβαρότητα συνδικαλιστής τηρούσε σιγή ασυρμάτου. Χαρακτηριστική περίπτωση

3- Όταν πέρασαν 2 χρόνια και δεν είχαν εξοφληθεί τα φέσια των προηγούμενων [Νοεμ- Δεκ 2014] όταν ο δαντελένιος κυβερνητικός συνδικαλιστής πρότεινε να βγει καταγγελία, ο <<αντίπαλος>> συνετός, με συνέπεια και σοβαρότητα συνδικαλιστής πρότεινε το ΔΣ να στείλει τον συνδικαλιστή που είναι μέλος του Κυβ. Κόμματος στο υπουργείο να κάνει κονέ ώστε να πληρωθούν οι ώρες.

 

Image: