ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΜΟΥ

Μαλλιάκας Χαράλαμπος
Εκπρόσωπος εργαζομένων
Αιρετό μέλος στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο
διασυνδεμένων νοσοκομείων
Λέσβου και Λήμνου
                                                                           Προς: Εργαζομένους Νοσοκομείου Μυτιλήνης - Λήμνου

                                                       ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΜΟΥ

Η περίοδος της θητείας μου στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο των διασυνδεμένων Νοσοκομείων Μυτιλήνης και Λήμνου που εσείς με την ψήφο σας επιλέξατε να σας εκπροσωπήσω λαμβάνει τέλος.
Ήταν μεγάλη μου ΤΙΜΗ , συνάμα πρωτόγνωρη εμπειρία αλλά και τεραστία ΕΥΘΥΝΗ να εκπροσωπώ 500 και πλέον εργαζόμενους για τα υπηρεσιακά τους θέματα σε αυτό .
Πιστεύω ότι τα κατάφερα ΕΠΑΞΙΑ και έχω ήσυχη την συνείδηση μου.
Εξετάσαμε 83 υποθέσεις που αφορούσαν αναγνωρίσεις προϋπηρεσίας στον ιδιωτικό τομέα ,άσκησης ιδιωτικού έργου , πειθαρχικά ζητήματα, μεταθέσεις, αποσπάσεις, αναγνωρίσεις μεταπτυχιακών , μετατάξεις και εκπαιδευτικές άδειες.
 Έλειψα μόνο 1 φορα από συνεδριάσεις για λογούς υγείας. Αφιέρωσα πολύ χρόνο στην μελέτη των υπόθεσαν και ήμουν πάντα διαβασμένος.
 Οι εισηγήσεις μου και οι αποφάσεις μου πάντα γραμμένες και τεκμηριωμένες.
Πολλές φορές είδα και ξαναείδα τις υποθέσεις ώστε να μην αδικηθεί κανένας.
Σας είχα μιλήσει για διαφάνεια και δικαιοσύνη…
Τα περισσότερα θέματα τα συζήτησα με αρκετούς από εσάς (άλλους κάθε φορά) λαμβάνοντας υπόψη την γνώμη σας, στην απόφαση μου πάντα με ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ στα προσωπικά δεδομένα . Η γνώμη του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου μας είχε πάντα βαρύνουσα σημασία.
 Στις περιπτώσεις που χρειαζόταν αυξημένη νομική γνώση δεν δίστασα να πάρω την συμβουλή του δικηγόρου του συλλόγου αλλά και δεύτερη γνώμη από ανεξάρτητο νομικό. αλλά και εμπειρογνωμόνων για κάθε υπόθεση που το απαιτούσε.
 Εκπροσώπησα συναδέλφους σε υποθέσεις τους στην 2ηΥπε και μετέφερα ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ γνώμη των εργαζομένων στο νομικό τμήμα αυτής .
 Πολέμησα με κάθε τρόπο τα ρουσφέτια .
Η αποφάσεις μου μια λεπτή ΙΣΟΡΟΠΙΑ ανάμεσα σ το δικό σας συμφέρον , το δημόσιο συμφέρον και τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Παραβλεψα την τυπικότητα και επέλεξα την ουσία.
Δεν υπέκυψα σε συμφέροντα.
 Το ίδιο πάλι θα πράξω όταν με ξαναεπιλέξετε.
Μαλλιακας Χαραλαμπος

Image: